top of page
Пошук
  • Фото автораHUMAN

Фінал II Марафону з української мови


В Україні вдруге відбувся Всеукраїнський відкритий марафон з української мови, на який зареєструвалося 37 346 учасників. Оголошення результатів мовного марафону відбудеться 16 грудня о 17:00 у форматі прямої трансляції.


Учасники марафону впродовж 4 тижнів, з 12 листопада по 5 грудня, перевіряли свої знання з української мови та вдосконалювали їх, виконуючи тестові завдання на платформі HUMAN. Після кожного етапу найскладніші для учасників завдання були проаналізовані у відеороликах, а також закріплені завдяки додатковій сесії марафону.


Учасники заходу:

  1. Артур Селецький, заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації;

  2. Олександр Авраменко, керівник творчої групи з розроблення завдань Марафону;

  3. Олена Артеменко, начальник відділу організації масових заходів та інформаційно-аналітичної роботи Інституту модернізації змісту освіти;

  4. Савенець Вікторія, PR-менеджер II Всеукраїнського відкритого марафону.


Трансляція фіналу Марафону відбудеться 16 грудня о 17:00 за посиланням: https://youtu.be/Qkcp5UMMAqE



Загалом творчою групою вчителів та педагогів під керівництвом Олександра Авраменка було складено 1177 тестових запитань за темами: культура слова, граматика, правопис, робота з текстом.


Особливістю марафону є його проведення в цифровому форматі з можливістю формування візуалізованої статистики щодо проходження конкурсантами змагання.


Церемонію нагородження II Всеукраїнського відкритого марафону з української мови відкриє заступник Міністра освіти і науки з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький. Під час заходу буде оприлюднено рейтингову таблицю, оголошено переможців та їхні призи.


Нагадаємо, що II Всеукраїнський відкритий марафон з української мови - це наймасштабніший в Україні конкурс з української мови, метою якого є розвиток в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови. Організаторами змагання є ДНУ “ІМЗО” та освітня платформа “HUMAN Школа”.



1 430 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page