top of page
Пошук
  • Фото автораHUMAN

Що потрібно знати учаснику II Марафону з української мови?

Вітаємо всіх учасників II Всеукраїнського відкритого марафону з української мови, які стали частиною наймасштабнішого змагання з української мови! За підсумками реєстрації, було подано 33 894 заявок на участь від учнів та студентів зі всіх областей України. Ми зібрали всю важливу інформацію, яку потрібно знати кожному конкурсанту II Всеукраїнського відкритого марафону з української мови перед початком змагання.

ЗМІСТ: Реєстрація на Марафон

Перший етап

Розклад всіх етапів

Новини змагання Організатори


Реєстрація на Марафон


Для того, щоб стати учасником II Всеукраїнського відкритого марафону з української мови, потрібно виконати перелік наступних кроків ДІЯ 1. Головною умовою участі у Марафоні є заповнення Анкети, що була відкрита до 31 жовтня та в День української писемності та мови, 9 листопада. Якщо ви не заповнили Анкету у зазначений час, то не зможете брати участь у змаганні. ДІЯ 2. Зареєструватися у системі HUMAN (зі своєї особистої е-пошти, яку ви вказували в Анкеті)

ДІЯ 3. Приєднатися в HUMAN за допомогою коду приєднання (у кожного учасника свій персональний код, який був надісланий на е-пошту). Для того, щоб виконати цей крок, скористайтеся відеоінструкцією.

ДІЯ 4. Переглянути підготовчий запис тренінгу для конкурсантів, який розміщений за посиланням



Лише учасник, який виконав усі перераховані кроки, зможе брати участь у Марафоні. Усі кроки потрібно виконати до 13 листопада.


Якщо вам не прийшов код на приєднання до системи HUMAN, будь ласка, напишіть лист на пошту support@human.ua та вкажіть ваше ПІБ та електронну адресу.


Перший етап


Перший етап Марафону стартує 12 листопада о 14:00 та завершується 14 листопада о 14:00. У цей період учасник має зайти у свій профіль в системі HUMAN та виконати тестові завдання, які з’являться у загальній стрічці. Виконати тест потрібно не пізніше ніж 14 листопада о 14:00. Якщо учасник не встигне завершити завдання до зазначеного часу, він не зможе перейти на інший етап змагання.

Після проходження кожного етапу конкурсант відразу зможе побачити свій бал за тестові завдання. Детальна інформація про зроблені помилки у тесті буде доступна кожному учаснику у його кабінеті після завершення етапу, а саме після 14:00 неділі. Також у кожної середи під час Марафону на Youtube-каналі HUMAN будуть публікуватися відеоролики за участі Олександра Авраменка. Педагог буде розбирати найпоширеніші помилки учасників. ❗️Перед початком першого етапу рекомендуємо всім учасникам перевірити свою категорію (клас, курс). Якщо ви помітили помилку, напишіть на електронну пошту support@human.ua та вкажіть правильний клас/курс, на якому ви навчаєтеся.

Розклад всіх етапів

Марафон проводиться в чотири етапи у форматі комп’ютерного тестування на платформі HUMAN. Розклад всіх етапів Марафону:

  • І етап – з 12 листопада 14:00 до 14 листопада 14:00. Тема: Культура слова (лексикологія, фразеологія)

  • ІІ етап – з 19 листопада 14:00 до 21 листопада 14:00. Тема: Граматика (синтаксис, морфологія, словотворення)

  • ІІІ етап – з 26 листопада 14:00 до 28 листопада 14:00. Тема: Правопис (орфографія, пунктуація, фонетика, орфоепія)

  • ІV етап – з 03 грудня 14:00 до 05 грудня 14:00. Тема: Робота з текстом

Новини змагання

Учасники отримують листи про важливі новини Марафону на свою електронну пошту. Але були створені також додаткові канали комунікації, через які конкурсанти можуть отримувати повідомлення від організаторів змагання. Наводимо їхній перелік:

Якщо у вас виникають будь-які питання щодо участі у Марафоні, зв’яжіться з організаторами за наступними контактами:

  • Телефон організаторів Марафону: (044) 248-26-55.

  • Телефон служби технічної підтримки платформи HUMAN: 067-806-80-66, (044) 344-06-50. Пошта: support@human.ua


Організатори


Організаторами II Всеукраїнського відкритого марафону з української мови є освітня компанія HUMAN та ДНУ «ІМЗО»


Метою змагання є розвиток в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови. Завдання Марафону розроблені творчою групою вчителів та викладачів української мови на чолі з Олександром Авраменком, доцентом Київського університету імені Бориса Грінченка.


Перший Всеукраїнський відкритий марафон з української мови було проведено дистанційно в лютому 2021 року. Захід дав можливість учням і студентам взяти участь в інтелектуальному змаганні, а також підтвердити свої знання української мови в умовах карантину. Для участі в Марафоні зареєструвалося понад 40 тис. учнів і студентів, 838 з яких отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів.

4 213 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page