top of page
Пошук
  • Фото автораHUMAN

Реєстрацію на II Всеукраїнський відкритий марафон з української мови продовжено на 1 день

До дня української писемності та мови, 9 листопада, буде продовжено реєстрацію на II Всеукраїнський відкритий марафон з української мови.


Учасники, які не встигли заповнити анкету на участь у Марафоні до 31 жовтня, матимуть ще один день на реєстрацію. Рішення було прийняте організаторами у зв’язку з великою кількістю запитів від школярів та їхніх батьків, які не змогли подати заявку на участь у період з 18 до 31 жовтня.


Учасники зможуть заповнити анкету 9 листопада до 22:00, після чого можливість для реєстрації буде закрита. Зазначимо, що анкета буде відкрита лише один день, а саме 9 листопада.


Учасниками II Всеукраїнського відкритого марафону з української мови можуть стати учні 3-11 класів закладів загальної середньої освіти, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти, курсанти закладів фахової передвищої та вищої освіти. Для того, щоб стати учасником потрібно: Крок 1. Заповнити Анкету 9 листопада (до 22:00); Крок 2. Зареєструватися в системі HUMAN;

Крок 3. Приєднатися до закладу на платформі HUMAN за допомогою Коду, який прийде на електронну пошту конкурсанта 10-12 листопада.


Учасникам пропонується скористатися відеоінструкцією, щоб вірно пройти всі кроки реєстрації.


Нагадаємо, що перший етап II Всеукраїнського відкритого марафону з української мови стартує 12 листопада о 14:00. Кожен учасник отримає тестові завдання відповідно до свого класу чи курсу. На марафон вже зареєструвалися 35 835 конкурсантів.




1 437 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page