top of page
Пошук
  • Фото автораHUMAN

Компанія HUMAN заснувала номінацію в рамках конкурсу “Директор 2021: найкраща практика”


Ми впевнені, що в Україні безліч талановитих та професійних керівників закладів освіти. Ми також впевнені, що всі вони мають бути нагороджені та мати визнання національного рівня. Тому ми долучилися до ІІ Всеукраїнського конкурсу «Директор 2021: найкраща практика», що організовує Цифрове видавництво МЦФР за підтримки Державної служби якості освіти України.


У рамках конкурсу освітня компанія HUMAN заснувала нову номінацію “Директор-інноватор”, переможець якої отримає спеціальний подарунок від спонсора.


Мета номінації заохотити керівників закладів освіти застосовувати новітні технології у процесі адміністрування роботи школи та відзначити автора найкращої практики у зазначеній сфері. Переможець номінації обиратиметься керівництвом HUMAN з переліку директорів закладів загальної освіти, які увійдуть до списку лауреатів конкурсу. Під час відбору призера журі звертатимуть увагу на рівень впровадження та використання цифрових інструментів в освітньому процесі.


Переможець номінації “Директор-інноватор” отримає від партнера конкурсу новенький персональний ноутбук, а також запрошення на відеоінтерв’ю. Також усі учасники конкурсу отримають “Сертифікат на впровадження системи HUMAN”.





Як стати учасником конкурсу?


Для того, щоб стати учасником конкурсу та позмагатися за призи, потрібно зареєструватися на сайті https://best.pedrada.com.ua. Заявки та конкурсні роботи приймаються до 1 жовтня 2021 року. Наразі свої роботи передали сотня керівників закладів освіти та отримали офіційний сертифікат учасника конкурсу.


Тема цьогорічного конкурсу: успішний досвід реалізації управлінських процесів.


Два переможці в номінаціях «Дошкільна освіта» та «Загальна середня освіта» отримають грошову винагороду — 20 000 гривень від журналів “Практика управління закладом освіти” та “Практика управління дошкільним закладом”, а також навчання за програмою підвищення кваліфікації Вищої школи освітнього менеджменту. Також усі переможці та лауреати отримають дипломи і корисні подарунки від Цифрового видавництва MCFR, а найяскравіші роботи будуть опубліковані у фахових журналах видавництва.


Довідково.


MCFR — цифрове спеціалізоване видавництво, що з 2011 року серед інших видає друковані та електронні журнали для керівників та педагогів дитсадків і шкіл. Для закладів загальної середньої освіти – це «Практика управління закладом освіти» та «Заступник директора школи», а також – портал освітян України «Педрада». Журнали виходять за інформаційної підтримки МОН та Державної служби якості освіти України. З 2019 року діє «Вища школа освітнього менеджменту» - онлайн-платформа для підвищення кваліфікації керівників-освітян.

655 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page