top of page
Пошук
  • Фото автораHUMAN

Запорізький заклад освіти став переможцем проєкту “Прокачай школу”

Оновлено: 7 лип. 2021 р.


Запорізька гімназія № 25 стала переможцем проєкту “Прокачай школу” у червні. Організатори ГС “Освіторія” та Deltahost, а також партнер ініціативи “HUMAN Школа” відвідала Запоріжжя та подарували закладу два нових проєктори, які школа запросила в рамках конкурсу.

Проєкт “Прокачай школу” на основі конкурсного відбору щомісяця обирає одну або дві школи зі всієї України, що отримують сучасне технічне забезпечення. Ініціатива була підтримана Міністерством освіти і науки.


Це перший випадок коли переможцем ініціативи стала школа з великого міста. Зазвичай перевага надається закладам освіти, які майже не мають технічного забезпечення, але цього разу унікальна ситуація. Запорізька гімназія № 25 мала дві інтерактивні дошки, які їй подарували спонсори, але фактично не могла ними користуватися, адже для цього потрібні були ще проєктори.


“Школа отримала дві дошки, але не отримала до них проєкторів. Тож, вони слугували просто симпатичним аксесуаром в класі, а ми з Deltahost та HUMAN вирішили це змінити. Тепер школа матиме два сучасних проєкторів і зможе використовувати дошки за максимально ефективним призначенням”, - Анна Сидорук, операційний директор ГС “Освіторія”.

Запорізька школа зацікавила конкурсну комісію своєю активною участю у проєктах. Зокрема, Всеукраїнський проєкт з медійної грамотності "Вивчай та розрізняй" під патронатом МОН, проєкти з екологічного та спортивного виховання від Фонду Кличко Фаундейшн, проєкт " Екошкола # Зелений", Громадський Бюджет 2018, 2019, 2020, "Ми - це місто" та інші.


Про те, як представники HUMAN, ГС "Освіторія" та Deltahost зустрілися з переможцями та передали подарунки можна переглянути у відеоролику.


Разом з технічним забезпеченням школа отримала Сертифікат на преміумакаунт освітньої платформи “HUMAN Школа”, що допоможе школі справлятися з викликами COVID-19 у навчальному процесі. Освітня компанія HUMAN приєдналась до проєкту в квітні 2020 року і з цього часу співфінансує "прокачку" закладів освіти разом з організаторами ініціативи.

"Наша компанія HUMAN вже третій рік займається цифровізацією шкіл. За цей час ми відчули наскільки гостро стоїть потреба у сучасному технічному забезпеченні, і наскільки ця проблема стримує розвиток шкільних спільнот. Тому ідея проєкту «Прокачай школа» відгукнулася у всієї нашої команди. Звісно проєкт не в змозі профінансувати всі школи України. Але ми сподіваємося, що нашим прикладом надихнуться інші компанії, які своєю чергою зроблять свій внесок у розвиток технічної інфраструктури шкіл. І коли це переросте у звичку - ми матемимо найкращу освітню систему у світі", - Савенець Вікторія, менеджер зі зв'язків з громадськістю.

Нагадаємо, що проєкт триває з грудня 2020 року. За цей час у межах ініціативи технічне забезпечення отримали вже 8 шкіл, а саме з м. Кобеляк, с. Брацлав, с. Олександрівка, м. Новомосковськ, м. Лисичанськ, с. Покалів, с. Шипинці та м. Краматорськ. Кожна українська комунальна школа можу подати заявку на отримання подарунків від проєкту. Для цього потрібно заповнити анкету до 31 грудня 2021 року.


846 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page