top of page
Пошук

Проєкт “Прокачай школу” подарував закладу з Вінничини технологічні подарунки

Травневим переможцем проєкту “Прокачай школу” став заклад з Вінницької області Брацлавська спеціалізована школа I-III ступенів Немирівського району. Засновники ГС “Освіторія” та Deltahost, а також партнер ініціативи “HUMAN Школа” відвідали смт Брацлав та подарували школі два ноутбуки та проєктор.



Вчителька з англійської мови Людмила Вельгас заповнила заявку на участь у проєкті, у якій перерахувала всі досягнення педагогічного колективу школи, а також представила шкільну ініціативу - креативний HUB "Friends”. Мета проєкту об'єднати загальноосвітні заклади смт Брацлава, громадські організації, батьків для роботи онлайн та офлайн щодо розв’язання проблем, спричинених пандемією. На реалізацію відповідного проєкту у закладу освіти не вистачало ноутбуку та проєктора.


За 2016- 2021 рік Брацлавській спеціалізованій школі вдалося реалізувати ряд значних національних та інтернаціональних проєктів, направлених на згуртування мешканців, посилення потенціалу громади та розвиток молоді. Серед них інтернаціональна онлайн платформа “Building Bridges International”, де молодь розвиває навички ефективного спілкування, поширення власного досвіду та української культури серед однолітків Іспанії, Польщі, Уругваю та Великобританії.


У квітні до проєкту приєдналася освітня компанія “HUMAN Школа”, що розробляє електронні щоденники для українських закладів освіти. Компанія проспівфінансувала технічне забезпечення, а також подарувала закладу Сертифікат на впровадження платформи “HUMAN” для цифровізації шкільних процесів.


Це вже друга школа, яку співфінансує освітня компанія HUMAN. І ми раді, що сьогодні ще один заклад зможе втілити свою мрію та реалізувати учнівський проєкт за допомогою нового ноутбуку та проєктора. А для того, щоб у педагогічного складу школи не виникало проблем з дистанційним навчанням, даруємо їм Сертифікат на безкоштовне впровадження системи "HUMAN Школа", - коментує менеджер із зв'язків з громадськістю компанії HUMAN Савенець Вікторія.

Педагоги школи обіцяють, що будуть використовувати подаровану техніку для реалізації ще більшої кількості навчальних проєктів, зокрема на створення креативного хабу "Friends”.


Про те, як школа зустріла гостей з технологічними подарунками можна подивитися у відеоролику за посиланням.


Завдяки залученню до ініціативи партнерів, кількість профінансованих шкіл в місяць збільшилась до двох. Тож цього місяця техніку від проєкту також отримала Краматорська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 9. Педагогічний склад закладу запросив камеру та ноутбук для створення на базі школи відеолабораторії.


Нагадуємо, що кожна українська комунальна школа можу подати заявку на отримання подарунків від проєкту. Для цього потрібно заповнити анкету до 31 грудня 2021 року. Організатори проєкту “Прокачай школу” щомісяця обирають школи, яким будуть подароване технічне забезпечення. Основні критерії, за якими обираються заклади освіти, це відсутність відповідної техніки, а також наявність конкретного плану використання наданих пристроїв в освітніх цілях.

511 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page