top of page
Пошук
  • Фото автораHUMAN

Робота без інтернету, Журнал ГПД, форматування тексту та КЕП. Які ще новинки з’явилися в HUMAN


Відділ розробки “HUMAN Школа” постійно вдосконалює продукт, додаючи новий функціонал та впроваджуючи покращення на платформі. Тож, ми вирішили запустити нову рубрику, у якій щомісяця будемо розповідати вам про гарячі новинки, аби ви змогли відразу їх протестувати.

Якщо ви ще не встигли скористатися новинками, або ж навіть не знаєте про них, тоді ця стаття для вас. На вас чекають 17 нових функціональних новинок у розділах Звітність, Спільноти, Редактор матеріалів, Адміністрування, Аналітика, а також Доступність системи



НОВА ЗВІТНІСТЬ ДЛЯ АВТОМАТИЗАЦІЇ РОБОТИ

Найбільше уваги у серпні та вересні відділ розробки приділив роботі зі звітністю, у результаті чого користувачі отримали можливість формувати та вести нові звіти.


Адміністратори закладу отримали можливість формувати pdf Журналу замінених і пропущених уроків. Ми продовжуємо розвивати напрямок максимальної автоматизації роботи, тому цей журнал формується на основі даних, які вже є в системі, а саме інформація про заміни та вакансії у відповідному розділі системи.


Вчителі-предметники отримали необхідні інструменти для повноцінного ведення Журналу групи подовженого дня. Так, в курсі ГПД з’явились нові розділи:

  • Режим групи продовженого дня

  • Відомості про вихователів групи

  • Відомості про зайнятість учнів групи

  • Зауваження до ведення журналу


Внесення інформації в нові розділи дуже просте та інтуїтивне, принципи роботи з розділом ГПД Зауваження до ведення журналу користувачам вже відомі, оскільки повністю повторюють аналогічний розділ Класного журналу. Інструкція по створенню Журналу ГПД


Додатково до вже існуючого розділу Облік досягнень у навчанні користувачі отримали можливість формувати інші розділи журналу, такі як:

  • Облік відвідування

  • Зведений облік навчальних досягнень учнів

  • Зведена таблиця руху учнів та їх досягнень у навчанні

  • Загальні відомості про учнів

  • Зауваження до ведення журналу факультативних занять


Також у вересні команда HUMAN завершила роботи по веденню і формуванню Журналу Факультативних занять.


ПІДПИС ЗВІТНОСТІ КЕП

Відтепер всю звітність, яку ви формуєте в системі, можна підписувати КЕП (Кваліфікований електронний підпис). Відзначимо, що КЕП має таку ж саму юридичну силу, що і власноручний підпис. Це означає, що система “HUMAN Школа” відповідає нормам закону про електронний документообіг і вся звітність, створена і затверджена підписом в системі може зберігатися в електронному вигляді без необхідності друку.


РОЗШИРЕНІ МОЖЛИВОСТІ РЕДАКТОРА МАТЕРІАЛІВ

Важливою перевагою системи HUMAN є акцент на візуально привабливих матеріалах уроків, що покращує сприйняття інформації і підвищує ефективність навчання. Цього місяця редактор матеріалів отримав нові можливості для створення ще більш якіснішого наповнення уроків. Тепер вчителям доступні такі можливості як:

  • Можливість форматувати текст в редакторі матеріалів

  • Можливість додавати таблиці в редактор матеріалів

  • Можливість додавати формули в редактор матеріалів

  • Можливість додавати символи в редактор матеріалів


ЗАКРИТІ СПІЛЬНОТИ

Користувачі “HUMAN Школа” з самого початку виходу системи мають можливість створювати користувацькі спільноти і об’єднуватися по інтересам. Спочатку ми планували, що спільнотами будуть користуватися в основному учні, тому для безпеки і запобігання булінгу ми зробили їх відкритими і будь-хто в закладі міг приєднатися до них. Але спільноти також дуже вподобали вчителі і адміністратори, тому для них тепер з’являється можливість створювати закриті спільноти і обмежувати спільноти по ролям.


В закриту спільноту тільки модератор може додавати учасників, а в спільноту, обмежену роллю можуть вступити тільки користувачі відповідної ролі.





ПРИВ'ЯЗКА ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЙ ДО УРОКУ

В системі вже існувала можливість створювати Zoom-конференції в стрічках просторів класів і курсів. Цим релізом ми надали можливість прив’язувати відео-конференції безпосередньо до уроків.


Ми також раді повідомити, що “HUMAN Школа” також в серпні успішно пройшла черговий аудит безпеки і інтеграції Zoom. Три роки тому, щоб надати нашим користувачам зручну можливість проведення онлайн уроків, ми інтегрували нашу систему з Zoom. Для цього ми розробили спеціальний додаток, який опублікували в Zoom marketplace. Але перед публікацією компанія Zoom провела обов'язковий аудит нашої системи і компанії, без якого неможливо інтегруватися. Перевіряли нас на предмет безпеки, чи не використовуємо ми застарілі технології, чи безпечна у нас авторизації користувачів, як і які дані про користувачів ми використовуємо і зберігаємо, перевіряли наші політики і умови використання, перевіряли безпосередньо функціональність створення Zoom-конференцій на предмет зручності для користувачів. Для того щоб інтеграція між Zoom і HUMAN діяла і була зручною і безпечною такий аудит потрібно проходити регулярно.


І ось в серпні ми вкотре пройшли такий аудит і наші користувачі можуть бути впевнені, що користуються безпечними сервісами Zoom та HUMAN



ЗАСТОСУНКИ ДЛЯ ТЕЛЕФОНІВ І КОМП’ЮТЕРА ТА ОФЛАЙН РЕЖИМ

Перед початком нового навчального року ми відновили можливість встановлювати PWA-застосунок нашої системи і додали в нього нову функцію - можливість часткової роботи в режиму офлайн. Тепер, якщо у вас раптом зникне інтернет, ви зможете працювати в системі переглядаючи ті розділи, які відвідували до цього


Для більш зручнішої роботи в системі не забудьте завантажити PWA-застосунок на зручний для вас девайс за інструкцією.







342 перегляди0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page