top of page
Пошук
  • Фото автораHUMAN

Сповіщення, відсутність кодів, автозбереження тексту. Чим дивували розробники користувачів у жовтні?


Жовтневі розробки у першу чергу мають за ціль підвищити комфорт у користуванні платформою, а також полегшити деякі рутинні операції. Таким чином, до функціонала системи було додано чотири новинки та внесено 22 покращення та виправлення помилок. Пропонуємо детально ознайомитися зі змінами, які були впровадження на платформі.


Доступ до курсів на зміні ще зручніші

Розробники “HUMAN Школа” випустили довгоочікуване нововведення, що було здійснене “на замовлення” наших користувачів-вчителів.


Тепер вчителі на зміні автоматично отримують доступ до уроків, які вони замінюють. Для цього адміністрації закладу освіти більше не потрібно призначати їх викладачем всього курсу. Достатньо створити заміну на потрібні уроки і вчителі на заміні отримують можливість виставляти оцінки і н-ки, редагувати матеріали, видавати і перевіряти завдання, листуватися в чаті тощо.


Проте всі ці можливості будуть доступні тільки для уроків, які вчитель замінює у класі. Інші уроки для редагування будуть вчителю недоступні, але він зможе їх переглядати без права зміни.


Як зробити заміну, детально вказано в Інструкції.


Додані сповіщення про статус домашнього завдання

Ми додали до системи сповіщення про видачу, здачу та відправку на доопрацювання домашнього завдання. Тож, вам не потрібно порпатися у вкладках для того, щоб дізнатися результати видачі або здачі домашніх завдань, тепер всі сповіщення зібрані в одному місці.


Ми сподіваємося, що жодне ваше завдання не загубиться, оскільки система буде сповіщати вчителів, учнів і їх батьків про зміну статусу завдання.






Новий спосіб приєднатися до закладу

Цього місяця ми додали ще один спосіб приєднатися до закладу. Тепер замість введення унікального коду, що надсилається вам адміністратором на електронну пошту, ви можете просто натиснути 1 кнопку в своєму Обліковому записі. Як це працює?


Якщо email в Обліковому записі HUMAN збігається з email в Навчальному профілі, користувачам показується запрошення на приєднання до закладу.

  • Коли користувач приймає запит - він автоматично приєднується до закладу без необхідності введення Коду приєднання

  • Якщо користувач відхиляє запит - він потрапляє в новий розділ Відхилені запити в адмініструванні закладу. В цьому розділі адміністратор може визначити причину відхилення запиту

Ми сподіваємося, що це набагато спростить та прискорить процес приєднання до закладу освіти!


Також варто зазначити, що користувачі тепер можуть самостійно від'єднатись від закладу. Для цього потрібно перейти до свого Облікового запису, напистути на три крапки на обраному закладі та натиснути “Від’єднатися від закладу”.

Автоматичне збереження тексту упродовж роботи в редакторі

Ми продовжуємо вдосконалювати редактор уроку для того, щоб ви могли максимально точно та креативно доносити матеріал уроку учням з мінімальним використанням сторонніх ресурсів.


Але через несподіване вимкнення електроенергії, або ж розряджену батарею ноутбука текст уроку може не зберегтися, а всі зусилля виявляться марними. Ми попіклувалися про це та вбудували в систему автоматичне збереження тексту.


Тепер вчителям не потрібно хвилюватися про збереження матеріалів - система автоматично зберігає їх після кожної дії.




Окрім розробки нового функціоналу команда розробників плідно працювала над 22 пкращеннями та виправленнями помилок. У результаті чого було приділено увагу покращенню і виправленню помилок в таких модулях як Адміністрування, Курс, Аналітика, Редактор матеріалів, Оцінювання, а також покращували продуктивність і інтерфейс системи


З усіма оновленням жовтня ви можете ознайомитись в нашому довідковому центрі в розділі “Що нового”



886 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page