top of page
Пошук

HUMAN та MCFR Освіта — партнери

Платформа HUMAN та MCFR Освіта, а саме редакції журналів «Практика управління закладом освіти» та «Заступник директора школи», стали партнерами в інформаційній підтримці закладів загальної середньої освіти. У межах інформаційного партнерства сторони започатковуватимуть спільні проєкти.


Однією з перших спільних ініціатив стане участь освітньої компанії HUMAN у проведенні конкурсу «Директор року 2021», який організовують журнали «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом» за підтримки Державної служби якості освіти. Тож, на учасників та переможців змагання очікуватимуть приємні подарунки від HUMAN.


Також невдовзі на сторінках «Педради» для передплатників журналів та читачів з'являться:

  • Алгоритми, інфографіки та статті, що допоможуть упровадити цифрові технології в управлінський, кадровий, освітній напрями роботи закладу;

  • Підказки експертів щодо оптимізації дистанційного навчання та управлінських процесів.

MCFR — цифрове спеціалізоване видавництво, що з 2011 року серед інших видає друковані та електронні журнали для керівників та педагогів дитсадків і шкіл. Для закладів загальної середньої освіти – це «Практика управління закладом освіти» та «Заступник директора школи», а також – портал освітян України «Педрада». Журнали виходять за інформаційної підтримки МОН та Державної служби якості освіти України. З 2019 року діє «Вища школа освітнього менеджменту» - онлайн-платформа для підвищення кваліфікації керівників-освітян.



209 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page