top of page
Пошук
  • Фото автораHUMAN

Як змінилась система HUMAN за літні канікули?

Вже з 1 вересня чекаємо всіх користувачів HUMAN на просторах нашої платформи! Упродовж літніх канікул ми плідно працювали заради вашого комфорту в процесі використання нових технологій у навчанні. Тож, у цій статті ми розкажемо, які новинки на вас чекають з нового навчального року.


За три спекотні місяці літа команда HUMAN випустила 24 оновлення, 39 покращень та з вашою допомогою виправила 25 помилок у процесі тестування нового функціоналу.

Найголовнішою новинкою літа став випуск "Кабінету батьків". Вже з 1 вересня батьки зможуть у повному об'ємі користуватися платформою зі свого власного профілю. Для цього їм потрібно приєднатися за електронною поштою (електронна пошта має бути іншою, ніж у дитини). Для адміністраторів ми підготували інструкцію про те, як батьки можуть приєднатися до HUMAN.

Також за червень був вдосконалений електронний документообіг системи HUMAN. Наразі на платформі можна створити 17 наказів для Учнів, 5 наказів для Педради та 3 накази для Вчителів. Процес додавання нових типів документів продовжується, а їхня кількість регулярно оновлюється.


Оновлення системи з червня по серпень 2021 року:

  • Можливість адміністратору планувати розклад по часу

  • Можливість адміністратору планувати події-не уроки в розкладі по часу

  • Можливість адміністратору фільтрувати календар по вчителям, паралелям, класам, курсам, аудиторіям, типом події

  • Можливість створювати курси для паралелі

  • Батьківський акаунт

  • Можливість реєстрації/авторизації в системі з-за допомогою облікового запису Microsoft

  • Можливість оновлювати дані користувачів при імпорті

  • Можливість створювати інклюзивні курси

  • Можливість створювати Рішення педагогічної ради

  • Можливість створювати накази: - “Про призначення класним керівником“ - “Переведено на дистанційну форму здобуття освіти“ - “Про вибуття з закладу освіти” - “Про призначення класним керівником“ - “Про переведення в іншу групу по предмету” - “Вибув за межі країни“

  • Можливість формувати pdf всіх розділів класного журналу в одному документі

  • Можливість формувати pdf розділу класного журналу: - Зведений облік навчальних досягнень - Зауваження до ведення журналу - Облік проведення навчальних екскурсій - Облік проведення бесід, інструктажів - Загальні відомості про учнів - Листок здоров'я - Зведена таблиця руху учнів класу - Облік відвідування

Детальніше про всі наші оновлення та покращення можете читати на нашому сайті у розділі "Що нового в HUMAN?"


Анонс нового функціоналу

Раді повідомити, що вже цієї осені ми випустимо найочікуваніше оновлення з боку вчителів - Тестування. У вчителів з'явиться можливість імпортувати тести, створювати різні види питань, додавати зображення і багато іншого.


Нагадаємо, що функціонал був протестований понад 20 тисячами користувачів весною 2021 року. Усі учасники Конкурсу з української мови ім. П. Яцика виконували завдання змагання на платформі HUMAN, під час чого функціонал вдосконалювався за запитами користувачів.


Інші новини компанії HUMAN


Але ми працювали не лише над покращенням функціональних можливостей системи, але й підтримували розвиток української системи освіти, зокрема:


⚡️ Компанія HUMAN заснувала нову номінацію у конкурсі "Директор 2021: найкраща практика" за підтримки ДСЯО;

⚡️ Разом з ГС "Освіторія" та Deltahost прокачали школу в Запоріжжі, якій подарували два нових проєктори;

⚡️ У результаті челенджу "Українська мова важлива" випустили соціальний ролик на тему ставлення нового покоління до рідної мови;

⚡️ Компанія HUMAN пройшла аудит та була сертифікована за трьома напрямками стандартів ISO



448 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page