top of page
Пошук
  • Фото автораHUMAN

HUMAN запускає 12-годинний курс з підвищення кваліфікації. Як отримати сертифікат?

Компанія HUMAN запускає 12-годинний курс з підвищення кваліфікації, на якому вчителі та педагоги зможуть навчитися користуватися системою “HUMAN Школа” та вдосконалити свої навички з використання інформаційно-телекомунікаційних систем у навчальному процесі. Курс розроблений у рамках проєкту “HUMAN Академія”.


Курс “Цифровізація навчальних процесів школи за допомогою освітньої системи HUMAN” стартує з 1 лютого 2022 року та триватиме до 1 березня 2022 року. Доступ до курсу у слухачів залишається назавжди.


Курс доступний для активних користувачів системи HUMAN, а також для вчителів шкіл, у яких є фіналісти II Всеукраїнського марафону з української мови. Для того, щоб отримати доступ до курсу слухач має заповнити Реєстраційну анкету за посиланням: https://forms.gle/YQxeTxa3Vxa8whaHA. Після реєстрації до 30 січня на електронну пошту учасника надійде код, за допомогою якого можна буде приєднатися до курсу.


Курс проходитиме дистанційно на платформі “HUMAN Школа” у форматі відеоуроків. Під час проходження курсу слухач перегляне 6 відеоуроків, виконає 10 практичних завдань, матиме змогу долучитися до 2-х вебінарів та пройде 1 фінальний тест. У разі виконання вищезазначених діяльностей слухач отримує сертифікат про успішне завершення навчання із зазначенням кількості годин.


У результаті проходження курсу слухачі можуть набути навички використання платформи HUMAN для цифровізації освітніх процесів школи, а також отримають знання щодо оперативної організації дистанційного та змішаного навчання. Ознайомитися з планом курсу можна натиснувши на документ нижче:

План_курсу_“Цифровізація_навчальних_процесів_школи_за_допомогою
.pdf
Download PDF • 888KB

За результатами проходження курсів “HUMAN Академія” видається сертифікат від автора курсу ТОВ «Х’ЮМАН». Документи ТОВ «Х’ЮМАН», як суб'єкта підвищення кваліфікації, можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, що затверджений Постановою КМУ №800 від 21.08.2019 р.


Сертифікати будуть розміщуватися у Реєстрі сертифікатів на сайті “HUMAN Школа” ( https://www.human.ua/certificates) у рубриці “Реєстр Сертифікатів”.

Чи можуть зараховуватися курси від ТОВ «Х’ЮМАН» як підвищення кваліфікації? Так. У зв’язку з затвердженням Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників Кабінетом Міністрів України, що набув чинності від 03 вересня 2019 року, ТОВ “Х’ЮМАН” отримав статус суб’єкта підвищення кваліфікації.


Наявність у ТОВ “Х’ЮМАН” статусу суб’єкта підвищення кваліфікації підтверджується:

  • пунктом 9 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, відповідно до якого суб’єктом підвищення кваліфікації може бути заклад освіти (його структурний підрозділ), наукова установа, інша юридична чи фізична особа, у тому числі фізична особа - підприємець, що надає освітні послуги з підвищення кваліфікації педагогічним та/або науково-педагогічним працівникам;

  • наявністю у ТОВ “Х’ЮМАН” коду виду економічної діяльності 85.59 «Інші види освіти, н.в.і.у.» (КВЕД-2010), який включає діяльність курсів з підвищення професійної кваліфікації. http://kved.ukrstat.gov.ua/KVED2010/85/KVED10_85_59.html

Результати навчання на курсах від ТОВ “Х’ЮМАН” мають бути визнані рішенням педагогічної (вченої) ради закладу освіти вчителя, який підвищував кваліфікацію. Порядок визнання результатів встановлює сама педагогічна (вчена) рада.

Приклад Сертифікату, який отримає слухач курсу від ТОВ "Х'ЮМАН"




4 948 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page