top of page
Пошук

Дистанційне навчання в системі HUMAN під час ракетних обстрілів

Оновлено: 11 жовт. 2022 р.

10 жовтня, у зв’язку з масовими терористичними атаками РФ на території України, Міністерство освіти і науки рекомендувало закладам освіти повністю перейти на дистанційне навчання до 14 жовтня 2022 року.


Українська компанія HUMAN пропонує закладам освіти безкоштовно використовувати платформу “HUMAN Школа” для дистанційного навчання. Це надасть освітнім установам по всій Україні можливість не тільки не приривати процес навчання, але й заощадити кошти й витрати їх на інші нагальні потреби.


За допомогою “HUMAN Школа” адміністратори закладів освіти зможуть продовжити вести електронний документообіг, керувати розкладом вчителів, публікувати термінові повідомлення та оголошення. Вчителям система дозволяє конструювати та публікувати уроки, поширювати їх серед своїх учнів, видавати та перевіряти домашні завдання, а також спілкуватися зі школярами через захищений канал комунікації.


На сьогодні до освітньої платформи приєдналось вже більше 2500 закладів освіти по всій Україні.


«Дистанційний формат навчання знайомий українцям протягом майже трьох років через пандемію COVID-19. Але, саме під час повномасштабного вторгнення, коли багато дітей не просто не можуть ходити до школи, а й знаходяться в нових, часом екстремальних умовах, саме можливість займатись онлайн дає змогу отримувати знання, спілкуватись з однокласниками та вчителями та зберігати у дітей віру в світле й мирне майбутнє, будувати плани та мріяти. І впевнена, що це важливо не тільки для команди HUMAN та інших представників освіти, але й для кожного українця. Бо, саме діти - це наше майбутнє», - говорить Керівник відділу з комунікацій компанії HUMAN Катерина Федорова.

Нагадуємо про важливі посилання для роботи в системі для тих, хто же підключився чи планує приєднатись до платформи:

  1. Посилання для реєстрації нових користувачів: https://id.human.ua/auth/registration

  2. Посилання для входу зареєстрованих користувачів: https://id.human.ua/auth/login

Для користувачів HUMAN працює безкоштовна служба підтримки, яка оперативно допомагає освітянам налаштовувати заклади освіти у системі.

Зв’язатися зі службою підтримки можна за декількома каналами комунікації

  1. Зателефонувати: 067 806 80 66, 044 344 06 50

  2. Написати на електронну пошту: support@human.ua

  3. Написати у соціальні мережу: https://www.facebook.com/human.spaces

  4. Написати у вбудовану службу підтримки

Звертаємо також Вашу увагу, що компанія HUMAN працює у штатному режимі, ракетні удари по критичній інфраструктурі не вплинули на роботу системи “HUMAN Школа” та на серверні дані користувачів.






1 195 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page