top of page
Пошук

Оновлення системи HUMAN за перше півріччя 2021 року

За останні пів року платформа HUMAN продовжувала розвиватися разом та завдяки українським освітянам. У результаті чого, розробники системи додали 32 нові функціональні можливості та внесли покращень до роботи платформи. Зокрема вчителям та директорам став доступний для друку електронний журнал.

Це було б неможливо без ініціативних вчителів, які регулярно консультували розробників нашої компанії, вносили свої пропозиції та побажання. Також окрема подяка управлінням освіти міста Києва, які допомагали удосконалювати функціонал, а саме:


  • РУО Деснянського району;

  • РУО Солом'янського району;

  • РУО Подільського району.


Оновлення електронного журналу HUMAN


З початку червня робота команди розробників була зосереджена на тому, щоб дозволити друкувати електронну версію журналу у формі, що відповідає:

  • Інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти;

  • Інструкції з ведення класного журналу;

  • Наказу МОН «Про затвердження методичних рекомендацій щодо заповнення Класного журналу учнів початкових класів Нової української школи».

У результаті спільної роботи освітян та розробників були введені нові можливості до е-журналу, які ви можете побачити на зображеннях.



Корективи та побажання щодо е-документації приймаємо на пошту support@human.ua

Зазначимо, що робота над документообігом триває згідно з Дорожною картою адаптації та до кінця липня ще буде реалізовано близько функціональних можливостей.


Дорожню карту можна завантажити за ПОСИЛАННЯМ.


1 129 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page