top of page
Пошук

Київська ОДА та HUMAN підписали Меморандум

Оновлено: 21 квіт. 2021 р.

13 квітня відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Київською облдержадміністрацією в особі голови Василя Володіна та освітньою компанією "HUMAN" в особі директора з комунікацій Пилипа Штеренталь. Партнерство між Київською ОДА та приватною компанією має на меті підвищити рівень цифровізації закладів освіти в області.

Голова Київської ОДА Василь Володін зазначив, що поглиблення співпраці з компанією-розробником освітньої платформи «HUMAN» є надзвичайно актуальним в умовах дистанційного навчання дітей Київщини.


«Цифровізація нашої держави передбачає впровадження нової освітньої парадигми, побудови навчального процесу в онлайн форматі з упровадженням новітніх методик. Освіта має бути максимально пристосована до реального життя», – підкреслив очільник області.

Підписання Меморандуму про співпрацю між сторонами засвідчує початок реалізацію проєкту з комплексної цифровізації освітніх секторів ОТГ, що передбачатиме:

  • Забезпечення освітньої платформи “HUMAN Школа” для дистанційної та очної роботи закладів освіти.

  • Проведення навчальних тренінгів для викладацького складу закладів задля ефективного впровадження цифрових технологій.


У закладах освіти Київщини активно запроваджується електронний документообіг, зокрема електронні журнали та щоденники. Ними користуються вже понад закладів загальної середньої освіти. Багато шкіл користуються саме платформою HUMAN.

В зустрічі також взяли участь керівники навчальних закладів, що впровадили систему HUMAN. Вони поділилися вже наявним досвідом використання цифрових технологій в навчальному процесі та висловили сподівання, що подальша взаємодія відкриє нові можливості для учасників освітнього процесу Київщини та зробить навчання для дітей та роботу вчителів більш комфортними та ефективними.


89 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page