top of page
Пошук

"HUMAN Школа" працює!

Шановна освітянська спільнота, наразі ми як ніколи об’єднані заради майбутнього наших дітей. Заради того, щоб ми та наші діти жили у вільній та незалежній Україні.

Ми вважаємо, що освічені українці - це ще одна потужна зброя проти ворогів, що посягають на територіальну цілісність нашої держави. А вчителі - воїни, що розсіюють темряву та проливають світло на правду. Тому у нас з вами свій фронт, який полягає у підтримці безперервного навчання наших дітей.

Якщо ваша школа має можливість продовжувати навчальний процес, працівники компанії повністю готові забезпечити усі умови для проведення дистанційного навчання на платформі HUMAN.

Платформа HUMAN працює у штатному режимі та є безкоштовною для користувачів!

Попри те, що усі розробники та технічні спеціалісти опинилися у різних частинах країни, а також в її найгарячіших точках, ми продовжуємо централізовано підтримувати стабільну та безперебійну роботу платформи.


Зауважимо, що дані користувачів також у безпеці! Для цього були прийняті відповідні заходи з переміщення їх на територію, де наразі не відбуваються військові дії. Ворогу не вдасться отримати будь-яку персональну інформацію з системи.



Як з нами зв'язатися?

Якщо вам потрібна наша консультація, наші менеджери на зв’язку та готові її надати. Наразі доступні наступні канали комунікації з нашими членами команди:


  1. Служба підтримки системи HUMAN. На зображені показано, як скористатися цим каналом зв’язку;

  2. Електронна пошта. Напишіть нам лист на support@human.ua;

  3. Поставте своє запитання у наших соціальних мережах (Facebook)

  4. Зателефонуйте нам за номером +380 67 806 80 66

Ми віримо у наші Збройні cили України та нашу найближчу перемогу над країною-агресором! Слава Україні!

816 переглядів0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page