top of page
Пошук

Челендж "Чому українська мова важлива"

Оновлено: 21 квіт. 2021 р.

11 555 учасників, які успішно подолали всі етапи Марафону з української мови ім. П. Яцика, отримали можливість ще раз виявити свою пошану та любов до української мови. Компанія HUMAN запрошує фіналістів долучитися до мовного челенджу "Українська мова – важлива".


Старт: 1 квітня

Кінець подачі: 20 квітня

Оголошення переможців: 1 травня


Челендж має на меті залучити найкращих знавців української мови до підвищення її статусу серед школярів та молоді, а також спонукати кожного українця замислитися над тим, що особисто для нього значить українська мова.

Для того, щоб взяти участь у челенджі учасникам потрібно виконати творчу роботу на тему “Чому українська мова важлива” в одній із наступних категорій:

  • Текстовий формат - написати власний твір, вірш або інше на суміжну тему.

  • Зображення - намалювати малюнок, зробити фото або створити візуалізоване зображення.

  • Відео - продекламувати власний вірш.


Учаснику пропонується опублікувати свою роботу у соціальних мережах (Facebook, Instagram, Tik-Tok), додавши до неї хештег #HUMANмарафон та іменний сертифікат, що засвідчує проходження 4 етапів Марафону.


Роботи учасників прийматимуть до 20 квітня, а оголошення результатів та нагородження переможців відбудеться 1 травня. Організатори конкурсу оберуть трьох переможців у кожній категорії. Переможці будуть нагородженні цінними технологічними призами від освітньої системи “HUMAN Школа”: ноутбуком, планшетом та smart-годинником.



Пост: Blog2_Post
bottom of page