top of page
Пошук

Компанія HUMAN приєдналася до проєкту "Прокачай школу"

У 2021 році стартував проєкт “Прокачай школа”, що надає можливість українським закладам освіти отримати технологічні подарунки на суму 30 тисяч гривень. Засновниками проєкту є ГС “Освіторія” та телекомунікаційна компанія Deltahost.


У квітні до проєкту приєдналися нові партнери - розробник освітньої платформи “HUMAN Школа”, за допомогою якої заклади освіти організовують очне та дистанційне навчання. У рамках проєкту компанія HUMAN щомісяця разом з засновниками співфінансує один заклад освіти на отримання сучасної техніки. Також обрані школи отримують додатковий подарунок - преміум-версію системи “HUMAN Школа”.


“Оскільки ми є розробниками освітньої продукту, ми постійно взаємодіємо з активними та прогресивними освітянами, які самостійно впроваджують інновації в освітній процес. І ми всіляко намагаємося їм допомогти у цій діяльності. Ми сподіваємося, що наша участь у цьому проєкті покаже, що бізнес в нашій індустрії може та хоче бути соціально-відповідальним”, - коментує менеджер із зв’язків з громадськістю компанії HUMAN Савенець Вікторія.


У квітні виграти новітню техніку пощастило Кобеляцькій школі I-II ступенів №3 Кобеляцької районної ради Полтавської області.


Директор закладу Таїсія Масич розповідає, що у школі навчається 155 учнів і 6 учнів з особливими освітніми потребами. В анкеті керівник зазначив, що у закладі освіти є комп’ютерний клас з 5+1 комп’ютерами, але діти з особливими освітніми потребами не мають доступу до техніки через щільний графік роботи кабінету. А мобільних технічних засобів, таких як ноутбук чи проєктор, у школі немає, що унеможливлює введення інтерактивного методу навчання для дітей з ОПП.


Засновники та партнери проєкту особисто приїхали у м. Кобеляки з Києва та подарували закладу два новеньких ноутбуки та проєктор.


“Сьогодні у нашої школи дійсно радісний день. Ми дуже задоволені тим, що наша участь у конкурсі увінчалася перемогою. Сподіваємося, що це обладнання допоможе нашим учням стати успішними, як у навчанні, так і в подальшому житті”, - радіє директор Кобеляцької школи №3 Таїсія Масич.


Спочатку очікувалося, що до кінця року буде технологізовано 12 шкіл, але до проєкту почали приєднуватися приватні компанії, що надало можливість збільшити кількість “прокачених” закладів.


“Прокачай школу - це програма з технологізації українських шкіл і разом з Deltahost ми обираємо школу-переможця, яка щомісяця отримує технологічні подарунки. Наразі ми маємо понад 2 тисячі заявок від шкіл зі всієї України”, - розповідає операційний директор ГС “Освіторія” Анна Сидорук.

Відео про поїздку можна переглянути за посиланням.


Проєкт “Прокачай школу” - це можливість для шкіл які не мають комп'ютерної техніки належного рівня, отримати технологічні подарунки від засновників та партнерів ініціативи. Участь у відборі можуть взяти всі школи, які заповнять анкети. Прийом анкет триватиме до 1 грудня 2021 року.






Читайте новину на ресурсі Новини Полтавщини




284 перегляди0 коментарів
Пост: Blog2_Post
bottom of page