top of page
Пошук
  • Фото автораHUMAN

Компанія HUMAN отримала Атестат відповідності КСЗІ

6 вересня компанія HUMAN отримала сертифікат відповідності Комплексної системи захисту інформації (КСЗІ), що зареєстрований Адміністрацією Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України від 06.09.2021 року №23341. Від самого початку функціонування освітньої платформи захист даних був нашим пріоритетним завданням, а КСЗІ - це система захисту, яка свідчить про безпечність HUMAN.


Атестат підтверджує, що заходи, які забезпечуються для інформаційного захисту інформаційно-телекомунікаційної системи HUMAN, відповідають тому рівню, який вимагає Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України та законодавство України.


Що таке КСЗІ?


Комплексна система захисту інформації (КСЗІ) – сукупність організаційних і інженерно-технічних заходів, які спрямовані на забезпечення захисту інформації від розголошення, витоку і несанкціонованого доступу.

Чому КСЗІ важливий в освітній сфері?



EdTech-ринок в Україні пропонує для закладів освіти та педагогів безліч програмних рішень для навчання, що передбачають введення чутливої інформації, а саме персональних даних громадян. На жаль, при обранні цифрового рішення питання забезпечення відповідного рівня захисту цієї інформації йде не завжди в першу чергу.


Така недбалість може призвести до потрапляння інформації до зловмисників, її зміни чи використання поза правилами політики безпеки. Наявність сертифікату КСЗІ - один з показників про те, що дані користувачів будуть зберігатися під надійним захистом.




Нагадаємо, що раніше компанія HUMAN впровадили Інтегровану систему управління та успішно пройшла аудит на дотримання стандартів ISO, а саме: ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:2013 та ISO/IEC 20000-1:2019.


Використовуючи систему HUMAN, можете бути спокійними за безпеку даних та надійність захисту інформації.



392 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page